Cataloage

La PRO VENT ne mandrim cu adaptabilitatea furnizata unei industrii in continua crestere si cu capacitatea de a dezvolta solutii pentru cele mai solicitante aplicatii HVAC.

Compania noastra va pune la dispozitie o echipa de profesionisti experimentati si prompti in a va oferi in cel mai scurt timp cea mai buna asistenta tehnica si comerciala.

Obiectivul nostru este de a comercializa echipamente de ventilatie industriala si climatizare care sa vina in intampinarea exigentelor mediului de afaceri modern.

Oferta de echipamente este in permanenta actualizata cu produse de calitate si sisteme multi-functionale, eficiente din punct de vedere al parametrilor de functionare dar si al costurilor.

Dispunem de varietate inegalabila de Ventilatoare Axiale, Ventilatoare Centrifugale, Unitati de Climatizare si accesorii electrice si de montaj, varietate pe care suntem pregatiti sa o punem la dispozitia partenerilor nostri. Toate echipamentele comercializate de PRO VENT sunt personalizate in functie de nevoile Dvs..

Atunci cand alegeti PRO VENT ca furnizorul Dvs. de echipamente HVAC, puteti fi sigur ca avem optiunea perfecta pentru proiectul Dvs..

Calitatea serviciilor noastre

2141

Clienti multumiti

2632

Proiecte finalizate

Valori
  • Nevoile partenerilor pe primul loc – oferim constructorilor, instalatorilor si clientilor lor cea mai buna alegere in toate sectoarele in care activam
  • Viitor sustenabil pentru toti – produsele comercializate ating si depasesc exhigentele ERP 2015. Oferim solutii care economisesc energie, minimizeaza emisiile de CO₂ si reduc factura la energie
  • Alegeri inteligente – proiectarea ingenioasa permite instalare si mentenanta eficiente
  • Livrarea de valoare adaugata reala – oferim cel mai competitive raport pret/performanta in fiecare sector deservit
ventilator
Colaboratori